Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Predikers & Leiders conferentie - Doxology

Datum: 20-06-2023

Predikanten conferentie

In samenwerking met Tyndale Theological Seminary en Geloofstoerusting organiseert Hart voor de gemeente een 2-daagse conferentie Predikers&Leiders-conferentie, en dat op DV 19 en 20 juni in Hebron. Het thema is: ‘Aanbidding en lofprijzing – het doel van het kennen van God’.

Deze conferentie is bedoeld om predikers, leiders maar ook allen die interesse hebben verder te helpen en te bemoedigen in het begrijpen van het grotere plaatje: de aanbidding van onze God door Jezus Christus. Dat doen we door na te denken over de verlossing in Christus als hart van het Evangelie, en hoe die noodzakelijk leidt tot een leven van lofprijzing. We spitsen dat toe op de vraag hoe we dat, als gelovigen concreet kunnen maken in het dagelijks leven en kunnen komen tot een levensstijl van aanbidding. Ons in alle omstandigheden verheugen in onze Drie-enige God vloeit voort uit het werkelijk kennen van God door Zijn Zoon, door de Geest, zoals geopenbaard in Zijn Woord.

De conferentie zal in het Engels worden gehouden, maar voor ieder die dit wil, is er de mogelijkheid om via een audio device een Nederlandse vertaling te ontvangen (opgave hiervoor bij aanmelding). Verder zijn er ook nog 2 lezingen die in het Nederlands gehouden worden.

We nodigen jou van harte uit om deze conferentie bij te wonen. Deel de uitnodiging gerust met anderen uit jouw netwerk. Het is ons verlangen om, over kerkmuren heen, schouder aan schouder, twee dagen apart te zetten om toegerust te worden in de kern van ons levensdoel: een leven van aanbidding leiden.

De kosten voor de conferentie zijn als volgt:

Standaard95,-
Early-Bird*75,
Student55,-

* Het early-bird tarief is beschikbaar tot 15 mei 2023.

Meer informatie over de aanmelding, programma en andere bijzonderheden  staat op de website.

Sprekers: James M. Hamilton Jr,  Matt Boswell, Derek Bass, Henk van den Belt, David Sandifer, Oscar Lohuis


  Aanmelden voor deze dagen kan op de website, via onderstaande knop:

  Klik hier voor aanmelden predikanten conferentie

  Overnachten

  De overnachtingen bij Hebron Missie zijn helaas al volgeboekt. Wellicht dat er in de omgeving nog een B&B te vinden is voor een overnachting!  

  Terug naar overzicht
  Post-NederlandsHvG