Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

'De tegenslagen van het leven' Toerustingsdag 6 oktober 2023

Datum: 06-10-2023

De tegenslagen van het leven - Gods verlossende liefde

Op D.V. vrijdag 6 oktober wordt er een toerustingsdag georganiseerd waarop we hopen na te denken over het lijden. We willen vaak, ook als leider, het lijden ontlopen. We denken dat het leven heerlijker zou zijn zonder lijden. Maar juist in de moeiten van het leven krijgen we deel aan de heerlijkheid van God. Waar is God in het lijden?

Spreker Scott Shaum

De spreker van deze dag is Scott Shaum. Scott Shaum en zijn vrouw Beth bieden herderlijke zorg aan zendelingen en medewerkers van Barnabas International. Scott geeft ons inzicht in een Bijbelse visie op het lijden. Hij getuigt van zijn eigen chronische worsteling met fysieke ongemakken en de schoonheid waarmee God zijn leven overladen heeft.

In de flyer vind u meer informatie over de dag zelf. Na aanmelding ontvangt u in de week voorafgaand aan de dag de laatste informatie. 

 Flyer toerustingsdag 6 oktober

Inloop en koffie is er vanaf 09:00. Om 09:30 wordt de dag geopend.  De dag wordt tussen 16.00 en 16.30 afgesloten. Het is ook mogelijk om nog wat langer te blijven voor een avondmaaltijd om 17.00. Opgave hiervoor kan in het onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden toerustingsdag 6 oktober

Terug naar overzicht